Hover
Bilde

14.06.2024 - 11.08.2024

Daugavpils reģiona mākslinieku asociācijas izstāde "Vasaras simfonija"

No 14. jūnija līdz 11. augustam Daugavpils Kultūras pilī būs skatāma Daugavpils reģiona mākslinieku asociācijas izstāde “Vasaras simfonija”.

Bilde

16.06.2024 - 21.06.2024

12. Starptautiskais folkloras festivāls Daugavpilī

Festivāla rīkotāji šogad sagatavojusi plašu programmu, iekļaujot daudzveidīgu pasākumu klāstu: notiks vairāki koncerti, būs apskatāma jāņu zāļu izstāde, varēs piedalīties foto orientēšanās spēlē „Noķer Jāņus Daugavpilī” un sarunu kluba „Papardēs” aktivitātēs, kur kopā ar dažādiem ekspertiem un meistariem būs iespēja ne tikai vairāk uzzināt par pirmskristīgo un kristīgo tradīciju mijiedarbību Jāņu dienas svinēšanā, puķu un zāļu pielietojumu tautas medicīnā, bet arī pašiem, praktiski darbojoties, sagatavot ziedes no Jāņu laika augiem, sasiet sieru utt.

Bilde

17.06.2024 - 11.07.2024

ZĪMĒJUMU IZSTĀDE “MANA PILSĒTA”

17. jūnijā plkst. 11.00 Vienības nama Krievu kultūras centrā notiks Daugavpils Sociālās aprūpes dienas centra personām ar garīga rakstura traucējumiem zīmējumu izstādes “MANA PILSĒTA” atklāšana.

Bilde

18.06.2024

Gleznošanas nodarbība Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā

Skolēnu vasaras brīvlaiks parasti ir atpūtas un bezrūpības laiks, jo beidzoties skolai, sākas jauni piedzīvojumi, kad ir iespēja iepazīt pasauli un radīt neaizmirstamas atmiņas, tajā skaitā arī aizpildot savu brīvo laiku ar gleznošanu un savu personīgo mākslas darbu radīšanu. Pieteikties gleznošanas nodarbībai var arī pieaugušie.

Bilde

18.06.2024

XII Daugavpils Starptautiskais folkloras festivāls: nodarbība bērniem "Mācāmies piedzīvot Jāņus"

XII Starptautiskā folkloras festivāla ietvaros tiek rīkotas nodarbības bērniem “Mācāmies piedzīvot Jāņus”.

Bilde

18.06.2024

Linarda Onzula personālizstādes atklāšana

18. jūnijā Naujenes bibliotēkā tiks atklāta Linarda Onzula personālizstāde “Nepālas ceļojums”. Linards ir fotogrāfs, tautas fotostudijas “Ezerzeme-F” biedrs, kas dzīvo un darbojas Kraujā, kā arī citur.

Bilde

18.06.2024

XII Daugavpils Starptautiskais folkloras festivāls: Sarunu klubs "Papardēs"

XII Starptautiskā folkloras festivāla ietvaros tiek rīkots Sarunu klubs “Papardēs”. Ar mīlestību pašu radīti produkti labsajūtai, spēkam un vitalitātei! Ziedes no Jāņu laika augiem uz vaska bāzes. Pieredzes stāsti un praktiskā darbnīca. Vada meistare Inta Reča.

1 2 3