Hover

Daugavpils kļūst vēl pieejamāka tūristiem no Dienvidkurzemes un Rīgas

 24.10.2024
Daugavpils kļūst vēl pieejamāka tūristiem no Dienvidkurzemes un Rīgas

Pasažieru pārvadātājs “Lux Express” no 22. oktobra papildināja pasažieru komercpārvadājumu reisu skaitu reģionālās nozīmes maršrutā Liepāja–Rīga–Daugavpils.

Tiek ieviests papildus viens reiss Latvijas garākajā autobusu maršrutā no Liepājas uz Daugavpili un atpakaļ, kas izbrauks no Liepājas pulkst. 16.00. Savukārt no Daugavpils uz Liepāju autobuss aties pulksten 09.15.

Papildu autobusi no Liepājas uz Rīgu kursēs katru dienu plkst. 9.00, no Rīgas uz Liepāju plkst. 15.00. Tostarp tiks ieviesti jauni reisi piektdienās un svētdienās no Liepājas uz Rīgu plkst. 14.45, no Rīgas uz Liepāju plkst. 10.00.

“Esam gandarīti, ka pasažieri novērtē izmaiņas tirgus piedāvājumā, un tas tikai nostiprina mūsu stingro pārliecību, ka Latvijā būtu jānotiek aktīvākai jaunu maršrutu atvēršanai komerciālajiem pasažieru pārvadājumiem, lai attīstītu nozari un veicinātu konkurenci tirgū. Beigu beigās ieguvēji būs ne tikai pasažieri, bet arī valsts budžets,” uzsver “Lux Express Latvija” valdes loceklis.

Visi reisi maršrutos Rīga–Liepāja un Liepāja–Daugavpils tiek veikti ar 2023. gadā ražotajiem autobusiem “Irizar i6s Efficient”, kas piedāvā vienu no augstākajiem komforta līmeņiem nozarē.

Informācija:Lux Express”