Hover

Iedvesmas seminārs un ideju vētra uzņēmējiem

 25.09.2024
Iedvesmas seminārs un ideju vētra uzņēmējiem

Šī gada 8. oktobrī Vienības nama telpās, Rīgas ielā 22A, Daugavpils kļūs par iedvesmas un radošu ideju centru, kur notiks iedvesmas seminārs ar Latvijas pazīstamo biznesa lektoru Jāni Jenzi. Seminārs tiks rīkots ēdināšanas uzņēmumiem, tūrisma pārstāvjiem, lai sniegtu jaunus skatpunktus un praktiskus padomus, kā uzlabot uzņēmuma darbību un gūt panākumus nozarē.
Seminārs norisināsies no plkst. 11.00 līdz 12.30, un dalībniekiem būs iespēja iegūt vērtīgas atziņas par līderību, inovāciju un klientu apkalpošanu, kas būtiski veicina biznesa izaugsmi. Jānis Jenze, kurš ir plaši atzīts par savu spēju iedvesmot un motivēt, dalīsies savā pieredzē un piedāvās praktiskus ieteikumus, kas palīdzēs vadīt uzņēmumus efektīvāk un stratēģiskāk.
Pēc iedvesmas semināra, no plkst. 13.15 līdz 15.00, norisināsies ideju vētra, kurā piedalīsies Daugavpils aktīvākie uzņēmēji. Šī daļa būs veltīta radošu un inovatīvu ideju ģenerēšanai, kas veicinātu gan vietējās ekonomikas attīstību, gan jaunu uzņēmējdarbības iespēju radīšanu. Dalībnieki tiks aicināti kopīgi risināt izaicinājumus un izstrādāt jaunus veidus, kā uzlabot uzņēmējdarbības vidi pilsētā un reģionā.
Pasākuma mērķis ir apvienot vietējos uzņēmējus, lai dalītos savās idejās, pieredzē un viedokļos, tādējādi veicinot sadarbību un inovāciju Daugavpilī un ārpus tās. Pasākums solās būt enerģijas pilns un bagāts jaunām idejām, kas palīdzēs vietējiem uzņēmējiem turpināt attīstību un sasniegt jaunas virsotnes.

Pasākums ir bezmaksas. Lai piedalītos, lūdzam reģistrēties iepriekš, jo vietu skaits ir ierobežots.
Papildu informācijai un reģistrācijai, lūdzu, sazinieties:
Tālrunis: +371 26444810
E-pasts: turisms@daugavpils.lv
Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un tūrisma departamenta Tūrisma nodaļa.

Informējam, ka pasākuma norise tiks fotografēta un filmēta publicitātes vajadzībām.