Hover

Pasākums “Mediathon 2024”

Pasākums “Mediathon 2024”
Datums: 13.09.2024 - 29.09.2024
Laiks:
Norises vieta: "New East", 18. novembra iela 41a, Daugavpils
 

No 13. līdz 29. septembrim biedrība “New East” organizē mediju kampaņu hakatonu “Mediathon 2024”.

“Mediathon” ir divu nedēļu gara programma, kurā jaunieši izstrādā komunikācijas kampaņas par medijpratību, īpaši pievēršot uzmanību kritiskajai domāšanai, cīņai pret dezinformāciju un stereotipu mazināšanai starp mazākumtautībām. Programma apvieno mediju kampaņas hakatonu ar apmācībām un ekspertu mentoringu, lai atbalstītu jauniešu ideju attīstību un īstenošanu. Galvenais mērķis ir sniegt jauniešiem iespēju veidot dziļu, personīgu vēstījumu un radīt ietekmīgas kampaņas, vienlaikus attīstot prasmes, kas būs noderīgas viņu nākotnes karjerā un personīgajā izaugsmē.

Pasākums notiks vairākos posmos:
13. – 14. septembrī / Apmācība: Divu dienu laikā padziļināti uzzināsiet kā veidot saturu, kas spēj piesaistīt un iedvesmot auditoriju, kā arī kā efektīvi strukturēt un komunicēt kampaņas vēstījumu, kā arī izstrādāsiet jūsu sākotnējās mediju produkta idejas, ko turpināsiet attīstīt ar mentoru atbalstu.

15.- 28. septembrī / Realizācija: Divu nedēļu garumā tiks organizētas attālinātas tikšanās ar mentori, Latvijas Televīzijas režisori Zani Gargažinu, lai kvalitatīvi realizētu izstrādāto kampaņu, iegūstot praktiskas zināšanas un vērtīgus padomus no nozares eksperta.

29.septembrī / Fināls: MEDIATHON noslēgsies ar jūsu mediju produkta prezentāciju, kuru izvērtēs eksperti. Labākās kampaņas autoriem būs unikāla iespēja publicēt savu darbu RUS.DELFI.LV mediju portālā!

Pieteikšanās:
Pieteikties var gan individuāli, gan grupās līdz 12.09.2024. Reģistrācija šeit- https://ej.uz/mediathon_daugavpils

Sīkāka informācija: biedrība “New East”