Hover

Daugavpilī pieejami vairāki suņu pastaigu laukumi

 04.08.2024
Daugavpilī pieejami vairāki suņu pastaigu laukumi

Suņu īpašnieki var droši un ērti pastaigāties ar saviem mīluļiem piecos specializētos laukumos Daugavpilī. Tie aprīkoti ar visu nepieciešamo, lai nodrošinātu suņu aktīvu atpūtu un socializāciju. Komunālās saimniecības pārvalde (KSP) aicina pilsētas iedzīvotājus izmantot šīs iespējas un rūpēties par suņu pastaigu laukumu tīrību un kārtību.

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes deputāts Igors Aleksejevs uzsver: “Daugavpils valstspilsētas pašvaldība saprot, cik svarīgi ir rūpēties par katru pilsētas iedzīvotāju, taču mūsu uzmanību ir pelnījuši arī cilvēku četrkājainie draugi. Tāpēc mēs uzlabojam arī viņiem domāto infrastruktūru. Pērn KSP speciālisti tikās ar Latvijas Sporta suņu biedrības vadību, kura sniedza ieteikumus esošo suņu laukumu labiekārtošanai. Balstoties uz tiem, uzlabošanas darbi tiks turpināti, lai suņu īpašniekiem un viņu mīluļiem būtu pieejami arvien labāki apstākļi. Mēs vēlamies, lai Daugavpils ir vieta, kur visi, ieskaitot mūsu mīluļus, varētu justies laimīgi un aprūpēti.”

Suņu pastaigu laukumi Daugavpilī:

  1. Daugavas ielā (Esplanādes parkā);
  2. Ormaņu ielā 20;
  3. Blakus Šaurajai ielai 25;
  4. Aizpilsētas parkā;
  5. Dīķu ielā 47A.

Reizi gadā (pēc ziemas beigām) visi suņu pastaigu laukumi tiek apsekoti un veikti remontdarbi, bet vēlāk tam tie  tiek remontēti pēc nepieciešamības, lai nodrošinātu to labu stāvokli un drošību.

Laukumi tiek regulāri uzkopti saskaņā ar apstiprinātu grafiku, – vasaras sezonā vienu reizi nedēļā. Suņu īpašniekiem arī jāatceras par saviem pienākumiem un jāsakopj pēc sava dzīvnieka, lai laukumi būtu tīri un patīkami visiem apmeklētājiem.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils valstspilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa,

Komunālās saimniecības pārvalde