Hover

Strūklaku šovs “ZAIGO” Daugavpilī

Strūklaku šovs “ZAIGO” Daugavpilī
Datums: 17.08.2024
Laiks: 19:00
Norises vieta: Stadions Celtnieks, Jelgavas iela 7, Daugavpils
 

17. augustā plkst 22.00 stadionā “Celtnieks” notiks grandiozājs strūklaku šovs “ZAIGO”, ieeja pasākumā notiks no plkst. 19.00. Šāda mēroga muzikālo ūdens strūklaku, gaismu, uguns un lāzeru šovs Daugavpilī norisināsies pirmo reizi, iekļaujot tik daudz dažādu multimediālo skatuves specefektu. To būs vērts redzēt ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem un jauniešiem.

Multimediālo performanci “The 5th element” ar dejojošām strūklakām nodrošinās kompānija Zaigo, kuri būs triju elementu valdnieki – ŪDENIM, UGUNIJ un GAISMAI, un veidos elpu aizraujošu šovu muzikālo skaņdarbu un instrumentālistu pavadījumā.

“The 5th element”
Ūdens – Ūdens muzikāli dejojošās strūklakas, 3D miglas projekcijas gaisā, Ūdens geizeri 30 metru augstumā
Uguns – Uguns šāvēji, Uguns šovs
Gaisma – Lāzeru staru un gaismu projekcijas
Dziesma – populāri skaņdarbi
The 5th element – sajūtas – nozīmīgakais elements, kas radīsies vērojot visu šo elementu mijiedarbību
Multimediālo gaismu šovu papildinās virkne talantīgu mākslinieku un pavadošie instrumenti, kuri šova dziesmāmpiešķirs īpašu noskaņu:
Dināra Rudāne – vokāls
FOTIA FIRE SHOW– uguns šovs
Erna Daugaviete– čells
“The 5th element” ir sajūtu pasaule, kura ļauj baudīt Latvijā vēl nebijušu specefektu šovu.
Pasākuma laikā darbosies bāri, kur varēs atspirdzināties ar gardu alu vai sidru, bet atelpas brīžiem noderēs, tēja, kafija vai citi bezalkoholiskie dzērieni. Kā arī būs pieejamas kafeinīcas, kur gan mazi, gan arī lieli našķu cienītāji varēs mieloties ar popkornu vai gardu maltīti.
Biļetes varēs iegādāties internetā un pasākuma dienā uz vietas, kā arī degvielas uzpildes stacijās Circle Kun lielākajos tirzdniecības centros un Latvijas pasta nodaļās.