Hover

“Inženieru arsenāla” 180. gadu jubilejas konkurss

 12.07.2024
“Inženieru arsenāla” 180. gadu jubilejas konkurss

Par godu “Inženieru arsenāla” arhitektūras kompleksa 180. gadu jubilejai, Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs izsludina speciālu konkursu ar dāvanu kartēm uzvarētājiem – trīs ģimenes apmeklējumi (2 pieaugušie + 2 bērni)! Konkurss norisinās līdz 14. jūlijam, ieskaitot, ar trīs jautājumu uzdevumu – ar portāla random.org palīdzību tiks izvēlēti pareizo atbilžu iesniedzēji.

Konkursa jautājumi:
1) Kad tika uzsākta un pabeigta “Inženieru arsenāla” ēkas restaurācija?
2) “Inženieru arsenāla” kopējais ēkas garums?
3) Maksimālais sienas biezums “Inženieru arsenālā”?

Atbildes var iesniegt gan komentāros šai publikācijai Facebook (tiks ieslēgta funkcija “paslēpt komentāru”), gan arī rakstot uz e-pastu: inzenieruarsenals@daugavpils.lv.

Uzmanību! 13. un 14. jūlijā, vēsturiskās rekonstrukcijas festivāla “Dinaburg 1812” ietvaros “Inženieru arsenāls” rīkos atsevišķu klātienes konkursu visiem apmeklētājiem (ekspozīcijas apskate šajos datumos – atbilstoši cenrādim). Visa informācija par šo konkursu – klātienē. Nāc un izzini Daugavpils cietoksni!

“Inženieru arsenāls” ir plašākā motorizēto transportlīdzekļu ekspozīcija Latgalē. Tā ir unikāla retro tehnikas un lietišķā dizaina ekspozīciju platforma, kas atrodas vēsturiskajā 19. gs. ēkā Daugavpils cietoksnī. “Inženieru arsenālā” ir izveidotas četras ekspozīciju zonas: Industriālā dizaina vēstures un spectehnikas, Padomju spēkratu, Mototehnikas un Rietumu retro automobiļu sektori. Kopumā centrā ir  izvietotas vairāk nekā 40 retro automašīnas, vairāk nekā 80 motocikli un mopēdi, kā arī liels skaits aksesuāru, auto un moto-modeļu.

Informācija:
Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs “Inženieru arsenāls”
www.instagram.com/inzenieru_arsenals
www.youtube.com/@inzenieruarsenals
www.tiktok.com/@inzenieru_arsenals