Hover

LEĢENDĀRAS GRUPAS “MODERN TALKING” SUPERZVAIGZNES TOMASA ANDERSA (THOMAS ANDERS) KONCERTS DAUGAVPILĪ

 25.06.2024
LEĢENDĀRAS GRUPAS “MODERN TALKING” SUPERZVAIGZNES TOMASA ANDERSA (THOMAS ANDERS) KONCERTS DAUGAVPILĪ

26. jūlijā stadionā “Lokomotīve” Tomass Anderss sniegs neaizmirstamu brīvdabas koncertu jaunā festivāla “Vasaras Daugavpils dejā” ietvaros.

“Mani dārgie draugi Latvijā!” savus fanus uzrunāja Tomass Anderss. “26. jūlijā es viesošos jūsu valstī un uzstāšos ar savu koncertu Daugavpilī! Esmu ļoti ieintrigēts, jo šajā pilsētā esmu pirmo reizi! Bet esmu ļoti pagodināts, ka šovasar, 26. jūlijā, būšu pie jums ciemos. Satiekamies! Labi pavadīsim laiku! Dziedāsim un dejosim kopā! Tas būs neaizmirstams vakars!”.

Otrs festivāla lielais notikums būs Eiropas diskotēku superzvaigznes Sandras koncerts. Pateicoties formātam un vieszvaigznēm, “Vasaras Daugavpils dejā” uzreiz kļūst par svētkiem Baltijas mērogā. Svētku īpatnība ir tā, ka festivāla viesus priecēs Latgales un Latvijas populārāko grupu ugunīgi priekšnesumi, fanu zona, ēdinātāji no visa Latgales reģiona. Organizatori plāno vēl daudzus pārsteigumus, par kuriem tiks ziņots atsevišķi.

Bet galvenā 26. jūlija sensācija būs leģendārā Tomasa Andersa un superzvaigznes Sandras koncerts, kurā zvaigznes izpildīs savus slavenākos hitus, kas iekarojuši miljoniem skatītāju sirdis visā pasaulē.

“Modern Talking” ir īsts veiksmes stāsts

Tomass Anderss sāka savu unikālo karjeru 1979. gadā. Pēc uzvaras Luksemburgas Radio dziesmu konkursā viņš ierakstīja singlu “Judy” un savas koncerttūres laikā
satika Dīteru Bolenu, slavenās grupas “CC Catch” mūziķi. Kopā ar “Modern Talking” Tomass radīja neskaitāmas dziesmas, kas iekļuva topu pirmajā pieciniekā desmitios valstu, bet satriecošais hits “You’re My Heart, You’re my Soul” pabija topu augšgalā sešus mēnešus 81 valstī!
1989. gadā Tomass izdeva savu pirmo solo albumu “Different” un veiksmīgi uzsāka solo karjeru, strādājot ar vadošajiem mūziķiem Eiropā un ASV. Tomass Anderss ir dziedātājs, kurš joprojām tiek gaidīts dažādos pasaules nostūros, viņš ir pārdevis vairāk nekā 125 miljonus albumu kopiju, ieskaitot grupu un solo ierakstus, kā arī saņēmis vairāk nekā 420 platīna un zelta godalgas. Neskatoties uz milzīgajiem panākumiem un vairāk nekā 40 gadu pieredzi mūzikas industrijā, Tomass Anderss nav zaudējis savu harizmu, tāpēc viņa fani visā pasaulē apbrīno zvaigznes patieso sirsnību, ko viņš izstaro savos koncertos.

Sandra ir Eiropas diskotēku superzvaigzne

80. gadu vidū Sandrai ar saviem hitiem izdevās uzspridzināt visus pasaules topus. Šķiet, pasaulē nebija nevienas diskotēkas, kurā nebūtu dzirdamas šīs dziedātājas izpildītās dziesmas. Spilgta skaistule ar cirtām gandrīz līdz viduklim un spēcīgu samtainu balsi. Viņa iekaroja fanu sirdis visā pasaulē un sasniedza slavas virsotnes, taču ceļš uz panākumiem nebija viegls. 1979. gadā Sandra pieņēma uzaicinājumu pievienoties grupai “Arabesque”, kurā viņa drīz vien ieņēma vadošo amatu. Grupa kļūst slavena visā pasaulē. Uzstājoties ar “Arabesque”, Sandra iepazīstas ar topošo dziedātāju un mūziķi Mišelu Kretu, kurš tobrīd darbojas kā taustiņinstrumentālists grupas koncertos. Sabdra un Mišels iemīlējās. Pēc Mišela uzstājības Sandra grupu pameta 1984. gadā, lai viņa vadībā sāktu solo karjeru.

1985. gadā Sandra pārspēja pasaules topus ar hitu albumu “The Long Play”, kurā bija grāvējs “I’ll Never Be Maria Magdalena” – par meiteni, kura nevēlas nožēlot savas jūtas un sapņus. 2000. gados, kad modē atgriezās 80. gadu hiti, Sandra piedzīvoja jaunu pasaules popularitātes uzplaukumu. Dziedātāja arī pašlaik turpina radīt jaunu mūziku un aktīvi piedalās koncertos visā pasaulē. Viņas unikālā balss, izpildījuma stils, melodija un enerģija turpina piesaistīt desmitiem tūkstošu fanu uz viņas koncertiem.

Festivāls “Vasaras Daugavpils dejā” ir ne tikai neaizmirstama tikšanās ar leģendārām zvaigznēm – Tomasu Andersu no “Modern Talking” un Sandru, bet arī iespēja ģimenes atpūtai unikālajā Latvijas reģionā – Latgalē. Restorāni, kafejnīcas, brīvdienu mājas, viesnīcas un muzeji Daugavpilī, Rēzeknē, Ludzā sagatavos īpašus piedāvājumus festivāla viesiem.  Biļešu cena ir sākot no 30 eiro.

Vairāk informācijas pa tālr.: +37129195801.

Biļetes pieejamas šeit.