Hover

Mūsdienu deju turnīrs “Daugavpils Open 2024”

Mūsdienu deju turnīrs “Daugavpils Open 2024”
Datums: 14.04.2024
Laiks: 11:00
Norises vieta: Daugavpils Kultūras pils, Smilšu iela 92, Daugavpils
 

Deju studija “STOPTIME” steidz paziņot, ka līdz ar pavasari ir klāt arī ikgadējais mūsdienu deju turnīrs “DAUGAVPILS OPEN 2024”.

Lielais pasākums tradicionāli norisināsies divas dienas – 13. un 14. aprīlī.

Sestdien, 13.aprīlī, no plkst. 10.00 un visas dienas garumā Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks Hip-Hop deju sacensības, battli, ielu deju šovi, kā arī iespaidīgi starptautisko tiesnešu priekšnesumi.
Ieejas biļetes ir iespējams iegādāties Daugavpils Olimpiskā centra (Stadiona iela 1) kasē.

Savukārt turnīra otra daļa norisināsies 14. aprīlī no plkst.11.00 Daugavpils Kultūras pilī uz lielās skatuves, kur katru skatītāju sagaida pārsteidzoši šovi, improvizācija, koši tērpi un mūzika. Ieejas biļetes ir iespējams iegādāties Daugavpils Kultūras pils (Smilšu iela 92) kasē.

Sacensībās “DAUGAVPILS OPEN” piedalīsies solisti, dueti, mazās grupas un lielās deju formācijas, kur savus sagatavotos deju numurus rādīs kā profesionāli dejotāji, tā arī iesācēji.

Katru gadu “DAUGVPILS OPEN” pulcē un lielās skatuves kuplu dalībnieku, līdzjutēju un skatītāju skaitu. Tas ir pasākums, kas piesaista lielu skatītāju uzmanību. Tās ir emocijas, neaizmirstami momenti, uzvaras, ko pavada profesionāls apgaismojums un skaņa.

Aicinām ikvienu piedalīties deju skaistajos svētkos un ķert pozitīvas emocijas.

Pasākumu organizē deju studija “STOPTIME” sadarbībā ar DVPI “Jaunatnes lietu un sporta pārvalde”.