Hover

29. jūlijā Daugavpilī notiks “Sporta un jaunatnes festivāls “Artišoks””

 25.06.2023
29. jūlijā Daugavpilī notiks “Sporta un jaunatnes festivāls “Artišoks””

29. jūlijā no plkst. 14.00 līdz plkst. 23.00 Stropu ezera centrālajā pludmalē (Stropu ielā 40) notiks “Sporta un jaunatnes festivāls “Artišoks””.

Festivāls pulcēs sportistus, jauniešus, izglītības iestādes, uzņēmējus un aktīva dzīvesveida cienītājus.
Šogad par festivāla mājvietu tika izvēlēta saulainā Stropu ezera pludmale, kur starptautiska un vietēja mēroga sacensībās tiksies svarcēlāji, bokseri, volejbolisti, basketbolisti, futbolisti. Savas sportiskās iemaņas rādīs karatisti, taekvondo sportisti, mākslas vingrotāji, airētāji.
Festivāla ietvaros būs iespēja ne tikai vērot sportistus, bet arī piedalīties pašiem un izmēģināt dažādus sporta veidus – paukošana, biatlons, loka šaušana, galda teniss, vieglatlētika.

Jauniešiem un bērniem, kuriem interesē radošās nozares, būs iespēja piedalīties meistarklasēs un radošās darbnīcās.

Pirmo reizi Daugavpilī ciemosies “Zvaigznāja kubs”, kur bērni, jaunieši, kā arī vecāki un citi interesenti ir aicināti piedalīties dziesmu rakstīšanā, izmēģināt dažādus instrumentus un ielūkoties mūzikas ierakstu studijā. Brīvajā mikrofonā būs iespēja uzdrīkstēties un parādīt savu talantu plašākai publikai. Pasākuma centrā – saruna un tikšanās ar īpašo viesi. (Vairāk par Zvaigznāja kubs – https://www.zvaigznajs.lv/kubs )

Īpašie festivāla viesi – SINGAPŪRAS SATĪNS!

Vairāk informācijas: Jaunatnes lietu un sporta pārvalde, tālr. 65457934