Hover

Kafija ar izstādes “18.+1 PARALĒLE” māksliniekiem

Kafija ar izstādes “18.+1 PARALĒLE” māksliniekiem
Datums: 06.04.2022
Laiks: 17:00
Norises vieta: Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs, Rīgas iela 8, Daugavpils
 

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs Mākslas dienu ietvaros aicina apmeklēt neformālu tikšanos ar māksliniekiem.

 

Ilona Linarte-Ruža, Dace Pudāne un Romualds Gibovskis vairāk kā 30 gadus veidojuši pamatu Latgales profesionālajai mākslai un mākslas izglītībai Latvijā un turpina darīt to arī šodien. Brīžiem krustojoties idejām, brīžiem darot darbus kopā vai atsevišķi, viņus vieno mākslinieciskais kopsaucējs – formas skaidrība, kvalitāte un sirds aicinājums – veidot labāku mūsu Latvijas vidi.

 

Kafija ar izstādes “18.+1 PARALĒLE” māksliniekiem ir tikšanās neformālā gaisotnē, tās laikā iespējams izstaigāt izstādi kopā ar tās veidotājiem, piedalīties sarunā ar māksliniekiem un vienlaikus baudīt iecienītāko kafiju.

 

Tikšanās notiks š.g. 6. aprīlī plkst. 17.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā (Rīgas 8). Ieejas  biļetes cena – 2,50 EUR. Pasākumā vietu skaits ir ierobežots, interesentus aicinām pieteikt savu dalību savlaicīgi, darbadienās zvanot uz tālruni 20203713. Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana/filmēšana, publicitātes vajadzībām.

 

Aicinām visus interesentus izbaudīt mākslinieku daiļradi un sarunu Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā!

 

Informācija:
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs