Hover

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs atvērts apmeklētājiem

 04.12.2020
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs atvērts apmeklētājiem

Ņemot vērā 2. decembra grozījumus Ministru Kabineta Rīkojumā Nr. 655, no 4. decembra Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs un Daugavpils Māla mākslas centrs tiek atvērti publiskam apmeklējumam.

Slimību profilakses un kontroles centrs informēja, ka no 3. decembra, visā valstī ir vienādi nosacījumi Covid-19 izplatības mazināšanai. Vairs nav spēkā reģionālie ierobežojumi, kas no 27. novembra bija noteikti 12 pašvaldībās ar īpaši augstu inficēto cilvēku skaitu. Tas nozīmē, ka muzeji un bibliotēkas var turpināt pieņemt apmeklētājus, stingri ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības.

No 4. decembra Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs un Daugavpils Māla mākslas centrs tiek atvērti individuālajiem apmeklētājiem ierastajā darba laikā. Atrodoties muzeja un centra telpās apmeklētājiem jālieto mutes un deguna aizsarglīdzekļi – sejas maskas.

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un atbildīgiem, ievērot valstī noteiktos drošības pasākumus, kā arī izvērtēt savu veselības stāvokli apmeklējot publiskas iestādes.

Informācija:
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs